הפועל תל אביב ערכה אתמול בבוקר (שישי) את האימון המסכם שלה לקראת משחק החזרה לליגה מול מ.ס אשדוד היום ב-15:00 בבלומפילד.
האימון נערך בסגל כמעט מלא, כאשר החלוץ הפצוע עדן בן בסט המשיך לערוך אימוני ריצה קלים מסביב למגרש, ולאחר מכן עבד באופן פרטני עם מאמן הכושר רון ציבלין.
הקשר ביברס נאתכו ערך אימון מלא, וכפי שכבר פורסם אתמול ב-ONE יעמוד לרשותו של אלי גוטמן ויפתח בהרכב הראשון. ערן זהבי ואביחי ידין גם הם יהיו בסגל למשחק. סמואל יבואה, שחזר ביום שני בערב ארצה, ערך למעשה אימון מלא ראשון מזה שבועיים, כאשר המאמן אלי גוטמן מתלבט עם איזה שני שחקנים קידמיים לפתוח.
גוטמן יבחר שניים מתוך השלושה: סמואל יבואה, בן לוז ומהראן ללה. גוטמן יחליט רק סמוך לתחילת המשחק.
עוזר המאמן, יוסי אבוקסיס, התייחס לתצוגה בגביע הטוטו מול חיפה ולמשחק הקרוב ואמר ל-ONE: “כל השחקנים צריכים להגיע למשחק בשיא הרעב שלהם, כי אנחנו רוצים ללכת חזק בליגה".
אבוקסיס התייחס גם לעובדה ששחקניו ישחקו משחק שני בתוך ארבעה ימים ואמר: “בכדורגל של היום אין מקום לתלונות של עייפות או משהו כזה, אנחנו לא מחפשים תירוצים בגלל ששיחקנו 120 דקות. התפקיד שלנו כצוות מקצועי הוא לאושש את השחקנים ולהכין אותם".
 |
שחקני הפועל ת"א מתכוננים למפגש מול אשדוד (רועי גלדסטון) |
|
אנטבי הוסיף: "זה משחק מאוד קשה, אבל אנחנו צריכים לנצח כי אנחנו משחקים בבית, בבלומפילד". הבלם אלין טופוזאקוב, שנחשב לאחד השחקנים הטובים והיציבים בקבוצה, יחכה להזדמנות מהספסל. גוטמן שוחח עם השחקן והסביר לו עד כמה הוא מעריך אותו אך יחד עם זאת אמר לו כי יתכן ולא יעלה בהרכב.
באסיפה גוטמן הראה לשחקניו קטעי וידיאו ממשחקיה של אשדוד, ושב והדגיש כי הוא לא יקבל תצוגה כמו שהיתה בקרית אליעזר מול מכבי חיפה. השוער המחליף יניב מזרחי נעדר מהאימון בעקבות מחלה.
 |
באדיר וגוטמן. המאמן מתלבט לגבי החוד (רועי גלדסטון) |
|
כ-200 כרטיסים חולקו לאוהדי מ.ס אשדוד
הפועל תל אביב חילקה כ-200 כרטיסים לאוהדי מ.ס. אשדוד לשערים 10-11 שהוזמנו למשחק בנוסף לעוד עשרות ילדים מישובי הדרום. אוהדי אשדוד ישבו בשערים אלו כאשר כרטיס יעלה 90 ש"ח ללא אפשרות לכרטיס מוזל לנוער או חיילים. האוהדים האדומים ישבו בשערים 7,13 ו-2 וכרטיס לשער 7 למבוגר עולה 90 ש"ח, לנוער 45 ש"ח. כרטיסים לשערים 2 ו-13 עולים 100 ש"ח.
 |
אניימה מצפה לרשת נקיה ביום שבת (רועי גלדסטון) |
|
קבוצת הנוער של הפועל תל אביב תארח את הפועל ראשל"צ (10:30) במתחם חודרוב.
הרכב משוער: אניימה, קנדה, דאגלאס דה סילבה, באדיר, אנטבי, נאתכו, טלקיסקי, אבוטבול, גילי ורמוט, ללה (בן לוז), יבואה,
הולצמן ישמש כעוזר מאמן
שחקני מ.ס אשדוד סיימו את ההכנות לקראת חזרת הליגה והמשחק מול הפועל תל אביב. אשדוד לא התחזקה כלל בתקופת הפגרה ובינתיים ממשיכים להיבחן בקבוצה הברזילאי וולף והשוער הקרואטי פרנקו וויביץ'. השניים ישבו ביציע ולא יקחו חלק במשחק.
שי הולצמן לא יתלבש למשחק לאחר שבתום אימון הקבוצה הוחלט כי הוא ישמש באופן זמני כעוזרו של יוסי מזרחי. ההחלטה הגיעה לאחר שהשבוע ביקש עוזר המאמן שמואל בוכריס להשתחרר מתפקידו. בכל זאת, באשדוד הבהירו כי מינויו של הולצמן הוא זמני בהחלט וכי הולצמן ממשיך וימשיך להתאמן כרגיל.
 |
הולצמן. יהיה בתפקיד עוזר המאמן |
|
בינתיים, במועדון מנסים להחזיר את בוכריס לתפקידו ומקווים כי כבר השבוע ישוב עוזר המאמן לצידו של יוסי מזרחי.
מי שיעמוד בשער האשדודי אחרי תקופה בה לא שיחק הוא יוסי שקל שפינה את מקומו במשחקי גביע הטוטו ובמשחקי האימון לשוערים נבחנים. יוסי מזרחי התייחס לנושא החיזוק והמשחק ואמר לאתר הרישמי: " בסוף נשאר עם מה שיש שלנו ובינתיים זה נראה לא רע".
 |
רחמים צ'קול. יחליף את אדיר טובול בהרכב |
|
"יש לנו שחקנים טובים ואנחנו לא צריכים לפחד משום קבוצה וגם לא מהפועל תל אביב שמצויה בכושר טוב. ברור שאנחנו צריכים חיזוק, אבל לא נחתים שחקנים כדי להחתים. התעקשתי לראות את הזרים כי היה לי חשוב לראות איך הם משתלבים עם המרקם הקבוצתי שלנו".
יוסי מזרחי ייאלץ לערוך שינוי בהגנה כאשר רחמים צ'קול שמגלה יכולת טובה לאחרונה, יחליף בתקופה הקרובה את המגן אדיר טובול שנפצע במשחק גביע הטוטו ביום שלישי.
טובול שחזר לא מזמן מפציעה, סובל משבר בעצם הבריח מה שישבית אותו מפעילות בחודש הקרוב.
מתן אוחיון יעלה בהרכב הפותח של מזרחי כבלם לצידו של כריסטיאן גונזלס. אוחיון הצעיר גם הוא מראה יכולת טובה מאוד והוא אמור לתפוס את מקומו של רוג'ריו דוס סנטוס ששוחרר בתחילת הפגרה.
 |
יוסי מזרחי. "אנחנו לא צריכים לפחד מאף קבוצה" (אור שפונדר) |
|
אמיר לביא שמחלים מפציעה יפתח על הספסל. בתום האימון יצאו השחקנים למלון קרלטון בתל אביב שם ישהו עד המשחק.
הרכב משוער: יוסי שקל, ליאור ראובן, כריסטיאן גונזלס, מתן אוחיון, רחמים צ'קול, יוסי אופיר, ברוך דגו, דוד רביבו, קובי דאג'ני, עידן שריקי, דימאטר מקרייב.