ליברפול ברחה לארסנל לפני המפגש הישיר, צ'לסי קיבלה מסר כואב

האדומים גברו 1:2 על הבלוז באנפילד, ופתחו פער של ארבע נקודות מהתותחנים • מוחמד סלאח וקרטיס ג'ונס הבטיחו שבוע נוסף בפסגה, הלונדונים למדו על בשרם שלמרות השיפור העונה, הם עדיין לא בשלים למאבק האליפות

קרטיס ג'ונס חוגג. שלוש נקודות באנפילד , רויטרס
קרטיס ג'ונס חוגג. שלוש נקודות באנפילד. צילום: רויטרס

מנצ'סטר סיטי, שגברה מוקדם יותר היום על וולבס, היא לא היחידה שברחה לארסנל אחרי שזו הפסידה 2:0 בבורנמות'. שבוע בדיוק לפני שהיא מתארחת אצלם, ליברפול פתחה הערב (ראשון) פער של ארבע נקודות מהתותחנים עם 1:2 על צ'לסי. בכך היא הבטיחה שבוע נוסף בפסגה והיא מקדימה את סיטי בנקודה.

אחרי שנתיים כאוטיות, צ'לסי נראית הרבה יותר טוב העונה. עם זאת, היא נתנה שלל מתנות להגנה של ליברפול והראתה כי יש לה עוד כברת דרך לעשות לפני ששוב תיחשב למועמדת לאליפות. המארחת באנפילד קיבלה שני פנדלים במחצית הראשונה על עבירות לא מחויבות ברחבה. למזלה אחד הפנדלים בוטל וליברפול ירדה להפסקה "רק" ב-0:1. מוחמד סלאח, שוב, היה זה שהבקיע מול האקסית.

צ'לסי חזרה במחצית השנייה עם שער של ניקולאס ג'קסון, מהחלוצים היותר מפתיעים באנגליה מפתיחת העונה. לצערה השוויון החזיק מעמד שלוש דקות בלבד, עד שסלאח בישל לקרטיס ג'ונס את שער הניצחון בדקה ה-51. גם זה איזשהו לקח שהקבוצה של אנצו מארסקה, שמדורגת כעת במקום השישי, תצטרך ללמוד לקראת המפגשים הבאים מול קבוצות הצמרת - הקבוצות שעליהן היא פעם הסתכלה מלמעלה.

וירג'יל ואן דייק ומוחמד סלאח. עדיין בפסגה, צילום: AFP
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אנצו מארסקה וריס ג'יימס. צ'לסי עדיין לא בשלה למאבק על התואר, צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר