מנצ'סטר סיטי, שגברה מוקדם יותר היום על וולבס, היא לא היחידה שברחה לארסנל אחרי שזו הפסידה 2:0 בבורנמות'. שבוע בדיוק לפני שהיא מתארחת אצלם, ליברפול פתחה הערב (ראשון) פער של ארבע נקודות מהתותחנים עם 1:2 על צ'לסי. בכך היא הבטיחה שבוע נוסף בפסגה והיא מקדימה את סיטי בנקודה.
אחרי שנתיים כאוטיות, צ'לסי נראית הרבה יותר טוב העונה. עם זאת, היא נתנה שלל מתנות להגנה של ליברפול והראתה כי יש לה עוד כברת דרך לעשות לפני ששוב תיחשב למועמדת לאליפות. המארחת באנפילד קיבלה שני פנדלים במחצית הראשונה על עבירות לא מחויבות ברחבה. למזלה אחד הפנדלים בוטל וליברפול ירדה להפסקה "רק" ב-0:1. מוחמד סלאח, שוב, היה זה שהבקיע מול האקסית.
צ'לסי חזרה במחצית השנייה עם שער של ניקולאס ג'קסון, מהחלוצים היותר מפתיעים באנגליה מפתיחת העונה. לצערה השוויון החזיק מעמד שלוש דקות בלבד, עד שסלאח בישל לקרטיס ג'ונס את שער הניצחון בדקה ה-51. גם זה איזשהו לקח שהקבוצה של אנצו מארסקה, שמדורגת כעת במקום השישי, תצטרך ללמוד לקראת המפגשים הבאים מול קבוצות הצמרת - הקבוצות שעליהן היא פעם הסתכלה מלמעלה.