דו קרב הפנדלים הארוך בהיסטוריה: שיא גינס נשבר בכדורגל הישראלי

שיא עולמי חדש נקבע, ובמקום הכי לא צפוי • אחרי 56 בעיטות, מ.ס. דימונה גברה 22:23 בדו קרב על שמשון תל אביב במסגרת מאבקי העלייה מליגה א' • ובכמה פנדלים הם עקפו את השיא הקודם? • כל הפרטים מהטירוף בפנים

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:31
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:31
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions off, selected
    • default, selected
    מכבי תל אביב חוגגת אליפות / קרדיט: מכבי תל אביב

    לא בכל יום ישראל מצליחה להיכנס לספר השיאים של גינס, ובוודאי שלא הכדורגל הישראלי. עם זאת, הערב (שני) בדימונה נרשמה היסטוריה. הקבוצה המקומית מ.ס. דימונה עלתה לגמר המחוזות של ליגה א', שדרכו בהמשך יהיה אפשר לעלות לליגה הלאומית, בזכות 22:23 מדהים בדו קרב פנדלים נגד שמשון תל אביב. במהלך הדו קרב נבעטו לא פחות מ-56 בעיטות, ובכך נקבע שיא עולמי חדש לדו קרב הארוך בכל הזמנים. המשחק עצמו נגמר ב-2:2 אחרי 120 דקות.

    דימונה ושמשון תל אביב שברו בשתי בעיטות את השיא שנקבע לפני שנתיים באנגליה. ב-2022, וושינגטון גברה 24:25 על בדלינטון במפגש בין שתי קבוצות מהליגה העשירית במדינה. באותו הדו קרב אמנם הובקעו יותר פנדלים, אך היו בו בסך הכל 54 בעיטות כך שהשיא כעת שייך לצמד הקבוצות הישראליות.

    israelhayom

    הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

    להצטרפות

    בשלב הבא דימונה תפגוש את מ.ס. טירה, כאשר המנצחת תפגוש למשחק אחד את הקבוצה שתסיים במקום ה-14 בליגה הלאומית. במשחק ההוא, מי שתנצח תשחק בעונה הבאה בליגה הלאומית בעוד המפסידה תסתפק במקום בליגה א'.

    טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

    כדאי להכיר