גורי אלפי מתוודה: "היא מצילה אותי"

הסטנדאפיסט ומגיש הטלוויזיה כתב פוסט חצי רומנטי חצי ציני לאשתו לרגל יום הולדתה • מה הבטיח לה שיעשו כשכל הטירוף ייפסק?

גורי אלפי , גדעון מרקוביץ'
גורי אלפי. צילום: גדעון מרקוביץ'

גורי אלפי עצר היום (שני) את עיסוקיו כדי להקדיש פוסט בעמודו ברשת החברתית אינסטגרם לאשתו ואם ארבע בנותיו הילה, שחוגגת בימים אלה את יום הולדתה. גורי, שמנהל מערכת יחסים ארוכת שנים עם בת זוגו ושותפתו לחיים, עטף וחיבק במילים אוהבות את האישה שלצידו, ולא שכח, כדרכו, לתבל את הטקסט גם בהומור עוקצני.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions off, selected

      יזהר כהן פונה באנגלית לאיסלנד שהחרימה את ישראל באירוויזיון בתוכניתו של גורי אלפי. צילום: רשת 13

      "הילה חוגגת יומולדת שלושים ואחת", התבדח אלפי כבר בתחילת הפוסט הרומנטי. "כן, כן, אני פשוט סופר רק את ימי ההולדת שלה איתי. יש יתרונות בזוגיות עם נרקיסיסט".

      בהמשך סיפר מעט על האישה שהוא כל כך אוהב: "היא שונאת את החורף ונולדה בדיוק בכריסמס. אני חושב שבגלל זה קר לה. היא נעה בין סדין חשמלי, לתנור, לג'וד (בקבוק מים חמים). גם בקיץ היא יכולה להיכנס למיטה ברגליים קפואות. לא מבין איך כל הגוף הזה עובד. אני די בטוח שהיא אנמית. בכל מקרה, אני מצרף את התיק הרפואי שלה לברכה", צחק. "כל החיים היא במאבק בין האופי שלה שכולל בעיקר ים, חוף, ארטיק ומזוודות לבין הזמן שבו היא נולדה. אולי בכלל היא הייתה צריכה להיות מצילה! קלאסי! היא ודיוויד האסלהוף רצים על החוף בבגד ים אדום. גם אתם שומעים את נעימת הפתיחה ברקע, כן?".

           

      View this post on Instagram

                 

      A post shared by Gur Alfi Aharon (@alfiguri)

      לקראת סוף דבריו עבר לטון רציני יותר, והודה לה על הימצאותה בחייו: "תכל'ס זה בעצם מה שהיא עושה, מצילה. זאת התכלית שלה. היא מצילה אותי כל יום מחדש. מצילה ומטפלת באנשים, בחברים... תודה שנולדת. זה ממש עוזר לי. נחגוג כמו שצריך כשהעולם יעצור לרגע", חתם בהבטחה.

      טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

      כדאי להכיר