אחרי שבועות רבים של נדודים ברחבי אירופה ואירוח משחקים ב"בית" בבלגרד, הפועל תל אביב חזרה הערב (שבת) לביתה באולם הדרייב-אין בתל אביב, שם היא גברה 66:90 על הפועל גליל עליון ועלתה למאזן 0:2 במסגרת המקומית.
אחרי שבניצחון בבאר שבע היו לאדומים שני זרים, הפעם היא הייתה עם ארבעה. אקסבייר מנפורד ובראיין אנגולה הצטרפו לג׳יילן הורד וקייל אלכסנדר. ואמנם הבדלי הרמות היו ברורים, אבל זו הייתה עוד הופעה מכובדת של הקבוצה הצפונית שמשחקת עם זר אחד בלבד - ג׳יימס פלדין.
המנצחת הציגה שישה שחקנים במאזן דו ספרתי של נקודות, ורק אחוזים רעים מ-3 העיבו על ההופעה הטובה: 6 שלשות ב-25 אחוז בלבד. ג׳יילן הורד המשיך את העונה המצוינת שלו עם 19 נקודות בכמעט 80 אחוז. גיל בני הוסיף 15 נקודות משלו, ומנפורד 13. בלטו בגליל: לוטן אמסלם 14, ג'יימס פלדין וליאור קררה 13 כל אחד.
במשחק נוסף שנערך הערב. השיגה הפועל באר שבע/דימונה ניצחון בכורה כשגברה על עירוני נס ציונה 76:90 והנחילה לה הפסד ראשון העונה. ג׳קינן גאנט קלע 32 נקודות למנצחת.