העולם שייך לצעירים. היום (רביעי) בתחרות הסקייטבורד פארק, קיבלנו את אחד הפודיומים הצעירים ביותר שידעו המשחקים האולימפיים אי פעם.
היפניים ממשיכים לקטוף מדליות אחר מדליות במשחקים האולימפיים המקומיים ובגמר שהתקיים היום הם זכו לשתי ספורטאיות על הפודיום. הראשונה היא סאקורה יוסוזומי בת ה-19, שזכתה במדליית הזהב עם ציון כולל של 60.09 נקודות. קוקונה היראקי בת ה-12 סיימה במקום השני, זכתה בכסף והפכה למדליסטית הצעירה ביותר במשחקים האולימפיים מאז 1936, אז זכתה אינג סורנסון הדנית בת ה-12 גם כן, בארד בשחייה.
ההישג מגיע כמובן אחרי שבחודש שעבר, היפנית מומיג'י נישיאה, בת ה-13 ו-330 יום, זכתה בזהב בסקייטבורד רחוב והפכה למדליסטית הזהב הצעירה ביותר במשחקים האולימפיים.
את המקום השלישי בפארק לקחה סקיי בראון בת ה-13, שהפכה לבריטית הצעירה ביותר על הפודיום במשחקים האולימפיים. אם הייתה זוכה בזהב הייתה מנפצת את שיאה הטרי של נישיאה.
כאמור, בחודש שעבר כבר התקיים גמר הרחוב בסקייטבורד, בו את שלושת המקומות הראשונים חלקו שתי בנות 13 ובת 16 אחת ובכך הגיל הממוצע על אותו פודיום היה 14 בסך הכל.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו