שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.

עונש מאסר לגננת שהורשעה בהתעללות

ביהמ"ש גזר 22 חודשי מאסר על סיגל אלקיים-וייס • השופטת כתבה: "היא פגעה בערכים בסיסיים, בילדים שעוד לא יודעים לדבר" • ההורים התפרצו לעברה בדיון

הגננת שהורשעה בהתעללות, סיגל אלקעי , צילום: גדעון מרקוביץ'
הגננת שהורשעה בהתעללות, סיגל אלקעי, צילום: צילום: גדעון מרקוביץ'

22 חודשי מאסר נגזרו הבוקר (שני) על סיגל אלקיים-וייס, גננת בגן "הקטנטנים של יעל" ברמת גן. היא הואשמה בעבירות של אלימות כלפי ילדי הגן. גזר הדין ניתן במסגרת הסדר טיעון. הפרשה נחשפה לפני שלוש שנים.

נועה תבור, שופטת בית משפט השלום בתל אביב, קבעה בהחלטתה: "חשיפת מעשה האלימות מנפצת את האמון שנתנו בה ההורים לרסיסים. המשפחות עדיין מנסות לייצר לעצמן קרקע יציבה. מעשי הנאשמת פגעו בערכים בסיסים. כל אלו פוגעים בגוף ומצלקים את הנפש. לא אוכל להסכים עם ההגנה שמדובר ברף הנמוך של העבירות. מדובר בפגיעה בפעוטות שעוד לא יכולים לדבר".

לילך עייש, אחת האמהות שחשפה את הפרשה, צילום: גדעון מרקוביץ'

בנוסף לעונש המאסר, הגננת גם תפצה כספית את הורי הילדים. אחד מההורים צעק לעברה: "מגיע לך שיתייחסו אליך בנווה תרצה כמו שהתייחסת לילדים".

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר