יום שבת, 01.03.2025 שעה 08:57
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל לנוער 24-25
 פלייאוף עליון 
5320-6723מכבי חיפה1
4718-4823מכבי ת"א2
4028-3823עירוני ק"ש3
3637-3923מכבי נתניה4
3334-3723מכבי פ"ת5
3338-2723הפועל רמה"ש6
3038-4323הפועל ת"א7
2734-2723מ.ס. אשדוד8
 פלייאוף תחתון 
3330-2824הפועל ראשל"צ1
3127-2824בני יהודה2
3029-2824הפועל חדרה3
3030-2324הפועל רעננה4
3041-2824הפועל כפ"ס5
2836-3724הפועל פ"ת6
2830-2824הפועל חיפה7
2545-3224הפועל ב"ש8
2240-1924בית"ר טוברוק9
2047-2524בני סכנין10

דוד: אשדוד היא מכונה לייצור שחקנים טובים

מנהלה המקצועי החדש של קבוצת הנוער במ.ס אשדוד התכונן לפתיחה העונה: "הגעתי למקום בו אני רוצה להיות. שמה של המחלקה הולך לפניה בכדורגל הישראלי"

|
פרדי דוד (שחר גרוס)
פרדי דוד (שחר גרוס)

שבוע לפני שליגת העל תחזור לפעילות, קבוצות הנוער יעלו מחר (שבת) אל כר הדשא ויפתחו אחרי כמעט חמישה חודשים ללא משחקים רשמיים את ליגת העל לנוער. העולה הטרייה לליגה הזו, מ.ס אשדוד, תפתח את משחקיה מול מכבי פתח תקווה ותנסה להמשיך את העונה המדהימה שעשתה אשתקד, כמו גם את הקיץ הנהדר שלה בו זכתה בטורניר לנוער באופן די משכנע.

הצטרפו לליגת החלומות הרשמית של ONE»

הקבוצה של אלי לוי ללא ספק תהיה מהמסקרנות ביותר במהלך העונה הקרובה בליגת הנוער. הקבוצה שלא ידעה הפסדים בעונה הקודמת בליגה הלאומית וייצרה שמות שכבר כעת מעוררים עניין בקרב חובבי הכדורגל, יודעת שיש עליה לא מעט ציפיות. במהלך הקיץ האחרון עברה מחלקת הנוער כולה שינויים משמעותיים עם כניסתו של פרדי דוד לתפקיד המנהל המקצועי, שהחליט על מספר דברים מהותיים ששינו את קו המחשבה של המועדון שידוע בגידול השחקנים שלו.

פרדי דוד (פייסבוק, מ.ס אשדוד)פרדי דוד (פייסבוק, מ.ס אשדוד)

"החיבור התחיל כשקיבלתי פנייה ממנדל דוידוביץ' שביקש שאגיע לפגישה איתו ולהתרשם ממועדון ספורט אשדוד", סיפר דוד, "אחרי 30 שניות בדיוק הבנתי שהגעתי בדיוק למקום שאני רוצה להיות בו. לא הייתי צריך הרבה בשביל להבין מה הולך פה במועדון, על מנת שאני אוכל להביא גם את היכולות שלי, את הידע שלי ואת הניסיון לקידום. סגרנו את העניינים מהר מאוד ואני מאוד מרוצה מכל דקה שאני נמצא פה".

הציפיות מאלי לוי: "זה לא סוד שמ.ס אשדוד היא כמו מכונת פופקורן בבתי קולנוע, ככה אשדוד מייצרים שחקנים טובים מאוד. המטרה היא להקנות עוד ועוד ערכים ואמצעים, עזרה וידע לילדים הצעירים על מנת שיגשימו את המטרות שלהם ויגדלו להיות שחקני כדורגל. שמה של קבוצת הנוער הולך לפניה בברנז'ה של הכדורגל הישראלי. אני מעלה לאלי לוי את הציפיות כי אני יודע שהוא יכול לעמוד בהן, יש לו כתפיים רחבות ואם לא היו לו, לא הייתי אומר את זה. שמם הולך לפניהם בזכות ולא בחסד, בזכות מה שעשו בשנה שעברה ובתחילת העונה הזאת אז המטרות השאיפות נשארו כמו בעונה הקודמת”.

פרדי דוד (פייסבוק, מ.ס אשדוד)פרדי דוד (פייסבוק, מ.ס אשדוד)

עוד המשיך מאמן העבר: “אני מאוד דוגל בלימוד כדורגל ולא באימון כדורגל בחטיבה הצעירה, אנחנו מחפשים מאמנים שילמדו לשחק כדורגל ולא יאמנו אותם, שיקנו להם הרבה ערכים. כמובן החטיבה הבוגרת היא הישגית ואנחנו רוצים לראות כדורגל אטרקטיבי ואנחנו נעשה שיטת משחק אחידה לפני קבוצת הנוער של אלי לוי, אותו מערך ואותו סגנון, זה משהו שלא היה באשדוד ואנחנו רוצים לראות אותו".

"אני מאוד מתרגש לעונה החדשה, כל שנה זה התרגשות מחדש, אם לא נתרגש אין לנו מה לעשות בענף הזה", אמר מאמן קבוצת הנוער אלי לוי והוסיף על כך שקבוצתו מסומנת כאחת הקבוצות המובילות בליגת העל וזאת על אף שהיא העולה הטרייה מהליגה השנייה: "אנחנו לא אחראים לשמועות אבל היה לנו טורניר שהוא היה קדם הכנה לליגה בהשתתפות רוב הקבוצות של ליגת העל וזכינו בטורניר וזה יצר ציפיות. אנחנו לא מצהירים כלום, אנחנו יודעים לאיזו ליגה הגענו אבל גם יודעים מה אנחנו שווים וכרגע אנחנו בתור התחלה מסמנים להיות בחלק העליון של הטבלה ואם נהיה שם לאורך העונה אז אולי נתחיל לסמן מטרות אחרות. המטרה המרכזית היא הזרמת שחקנים טובים לקבוצה הבוגרת, זה המוטו של המועדון ובשביל זה אנחנו פה, זו העשייה היומיומית שלנו".

אלי לוי (עמית קרקו)אלי לוי (עמית קרקו)



טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןמדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י לפני מכבי
מדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י בברזיל
נגןרונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
רונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
נגןמסצ'ראנו: ליאו מסי הוא כמו ילד על המגרש
מסצ'ראנו: "ליאו מסי הוא כמו ילד במגרש"
נגןפשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
פשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
/* LAST / NEXT ROUNDs */