יום שני, 03.03.2025 שעה 18:14
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

הנגיף מתפשט: טל פליקר נדבק בווירוס הקורונה

הג’ודאי השני שנמצא חיובי לנגיף בנבחרת חש בטוב ללא תסמינים, אך נמצא חיובי בבדיקה. ג’ודאים נוספים ייבדקו. פונטי: “מזל שזה קורה שנה לפני טוקיו"

|
טל פליקר (חגי מיכאלי)
טל פליקר (חגי מיכאלי)

טל פליקר הוא הג’ודאי שקיבל אמש (ראשון) את ההודעה על כך שחלה בווירוס הקורונה, שהגיע גם לנבחרת הגברים של הענף האולימפי המצליח ביותר בישראל. פליקר הוא הספורטאי השני שנדבק בנגיף ולמרות שמצבו מוגדר טוב ללא תסמינים, הנגיף מתפשט גם בנבחרת הג’ודו ובאיגוד עוקבים בדאגה אחר המצב.

עד כה נדבקו שני ג’ודאים אחרי שהנבחרת יצאה למחנה אימונים במועצה האזורית עמק הירדן בשבוע שעבר. כזכור, במהלך מחנה האימונים אחד מהספורטאים הצעירים חש ברע עם חום גבוה ונשלח לביתו, לאחר מכן הוא עבר בדיקה וביום ראשון האחרון נודע לנבחרת כי חלה בקורונה. בעקבות זאת, כל הנבחרת נשלחה לבידוד.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
שגיא מוקי מדבר על הקורונה בנבחרת הג'ודו

אחרי הבדיקות שנערכו ביומיים האחרונים ליתר הג’ודאים שנחשפו אליו, חמישה מחברי הנבחרת יצאו שליליים לקורונה, אך אמש איגוד הג’ודו הודיע על ספורטאי שני שחלה וזהו טל פליקר שמתחרה באותה קטגוריית משקל כמו של הנדבק הראשון, קטגוריה של עד 66 ק”ג. פליקר עצמו חש בטוב ואין לו שום סימפטומים של המחלה, אך בעקבות הממצאים באיגוד שלחו ג’ודאים נוספים לבדיקות. כמו כן, אימוני נבחרת הנשים הופסקו גם הם כאמצעי מניעה להתפשטות הנגיף.

יו”ר איגוד הג’ודו משה פונטי אמר: “יש לנו שני חולים בנבחרת הגברים והכי חשוב זה שהם יחלימו ויהיו בריאים. לטל פליקר אין תסמינים אבל הוא נמצא חיובי לווירוס. אם נסתכל על חצי הכוס המלאה, מזל שזה לא קורה רגע לפני המשחקים האולימפיים אלא עכשיו כשיש עוד שנה שלמה עד שנגיע לשם”.

משה פונטי (רדאד גמשה פונטי (רדאד ג'בארה)



טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןלאמין ימאל מספר את הספר שלו
יש לו את זה: לאמין ימאל מספר את הספר שלו
נגןהכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
הכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
נגןמדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י לפני מכבי
מדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י בברזיל
נגןרונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
רונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
/* LAST / NEXT ROUNDs */