כלב על גלגלים: שוטרי מדינת וושינגטון עצרו לפני כיומיים רכב שנהג במהירות של 175 קמ"ש, תוך סיכון התנועה, רק כדי לגלות שבמושב הנהג ישב לאחר אחר מאשר כלב פיטבול, ואילו בעלי הרכב רק ניווט את המכונית שלו במקביל.
על פי דיווח רשת CNN, השוטרים הבחינו ברכב משתולל ונוסע בצורה מסוכנת בכביש 5 הבין מדינתי, זאת לאחר שהוזעקו ע"י נהגים אחרים שדיווחו על ההתנהגות הפראית ומסכנת החיים. משאיתרו את הרכב, החלו השוטרים לצאת במרדף אחר הנהג, שזיגזג בין נתיבים ובסוף בניסיון להימלט מהשוטרים פנה לשביל אופניים ואפילו לשדה בור בצד הדרך.
בסופו של דבר כוחות המשטרה הצליחו לבלום את הנהג על ידי פריסת דוקרנים על נתיב הנסיעה שלו, כך שגלגלי המכונית פונצ'רו. זאת אחרי שבמהלך המרדף פגע הנהג בשתי מכוניות, ורק במזל לא היו נפגעים בנפש.
השוטרת המתנדבת הת'ר אקסטמן ניגשה לרכב אחרי שהוא נעצר, פתחה את דלת הנהג - אך נדהמה לגלות שכלב פיטבול גדול ישב בכיסא. "שאלתי את האדם שלידו למה הכלב יושב בכיסא, והוא הסביר לי שהוא רצה ללמד את הכלב שלו נהיגה. אני מתנדבת במשטרה כאן כבר 12 שנים ובחיים שלי לא שמעתי כזה תירוץ. זה נס של ממש שאף אדם לא היה על שביל האופניים ונהרג באירוע", היא סיפרה.
התוצאה של המקרה המוזר הייתה שהשוטרים הטילו קנס על הנהג בגובה של 8,500 דולר, והחרימו את כלבו שח הנהג - שנשלח למקלט מקומי לבעלי חיים.
אז בפעם הבאה שתבחינו בנהג נוהג בפראות ובחוסר זהירות בכביש - תקוו לפחות שמדובר ביצור אנושי ולא בכלב, שכן אז הצרה גדולה שבעתיים.