מוריניו: "אני רוצה לאמן עונה הבאה"

המאמן הפורטוגלי שפוטר בחודש דצמבר ממנצ'סטר יונייטד התראיין במולדתו ואמר כי הוא מחכה לאתגר חדש "אלך רק למועדון שיתאגר אותי" • על נבחרת פורטוגל: "זה משהו שהייתי רוצה לעשות לפני שאפרוש אבל יש לי עוד דרך ארוכה בקריירה"

צילום: איי. אף. פי // מוריניו. מחפש אתגר חדש ,
צילום: איי. אף. פי // מוריניו. מחפש אתגר חדש

מעל 3 חודשים שז'וזה מוריניו יושב בבית ולא נמצא על הקווים מאז פוטר ממנצ'סטר יונייטד. בתקופה האחרונה מאז פוטר שמו נקשר במספר מועדונים באירופה בהם ריאל מדריד, באיירן מינכן ואפילו ליון הצרפתית

מוריניו התראיין במולדתו ודיבר על הימים ללא עבודה, על השאיפות שלו לעתיד ועל הסיכוי שיהיה ביום מן הימים מאמן נבחרת פורטוגל.

"אני לא סובל להיות בבית ולא לעבוד" פתח מוריניו. "יש לי סוף סוף זמן לחשוב על דברים אחרים שלא קשורים לכדורגל".

על העתיד :"בכנות אני מאוד רוצה לחזור לאמן בעונה הבאה אבל אלך רק למועדון שמחפש הישגים ויתאגר אותי. לא אסכים להגיע לכל מועדון"

על הסיכוי שיאמן את נבחרת פורטוגל : "יש לי רצון להיות מאמן הנבחרת יום אחד אבל לא בעתיד הקרוב. פרננדו סנטוס יכול להיות רגוע, אנחנו חברים וכרגע בטווח הקצר אני לא מחפש את זה. זה משהו שהייתי רוצה לעשות לפני שאפרוש אבל יש לי עוד דרך ארוכה בקריירה"

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר