שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.

עניין של מסורת: הפועל חולון למען ילדי ביה"ס הרצפלד

בפעם השישית ברציפות ולרגל חג חנוכה, השחקנים והצוות המקצועי ביקרו בבית ספר המיוחד לילדים בעלי מחלות ניווניות ושיתוק מוחין • דן שמיר: "כיף להתארח במקום עם כל כך הרבה אנשים טובים"

צילום: באדיבות הפועל חולון // דן שמיר בביקור המרגש בבית הספר הרצפלד, היום ,
צילום: באדיבות הפועל חולון // דן שמיר בביקור המרגש בבית הספר הרצפלד, היום

הפועל חולון ביקרה היום (שני) בבית הספר הרצפלד בעיר להפנינג חנוכה המסורתי שמתקיים כבר שנה שישית ברציפות במהלך חג האורים.

הרצפלד הינו בית ספר מיוחד לילדים בעלי מחלות ניווניות ושיתוק מוחין, בגילאי 6 עד 21. השחקנים וצוות האימון נראו נרגשים מהפעילות המשותפת והשמחה שגרמו אצל הילדים. במהלך האירוע התקיימה הדלקת נרות חנוכה, המאמן דן שמיר נשא דברים בפני הילדים וגם הזמין אותם למשחקי הקבוצה ולסיום היה יום ספורט משותף לילדים ולשחקנים.

"כמו כל שנה, אחד הימים הטובים בהפועל חולון הוא יום הביקור הקבוע שלנו בבית ספר הרצפלד", אמר שמיר בתום הביקור, "כיף להתארח במקום עם כל כך הרבה אנשים טובים, ולעשות פעילות כל כך מהנה עם התלמידים. נתראה בפעם הבאה, ואנחנו מחכים לראות את הילדים במשחקים שלנו כמה שיותר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר