יום שלישי, 04.03.2025 שעה 09:03
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

חולון חתמה על הסכם שיתוף פעולה עם "אור ירוק"

מחזיקת הגביע חתמה עם העמותה על הסכם התנדבותי מצד שני הצדדים, במטרה לנסות ולצמצם את מכת תאונות הדרכים. "אור ירוק" תעביר סדנאות לאוהדים

|
עמיר עוזי. הסכם פעולה עם
עמיר עוזי. הסכם פעולה עם "אור ירוק" (תומר גבאי)

הפועל חולון ועמותת "אור ירוק" חתמו על הסכם שיתוף פעולה ללא תשלום ובהתנדבות מלאה מצד שני הגופים, הרואים עין בעין את חשיבות המטרה - לצמצם למינימום את מכת תאונות הדרכים, במיוחד בקרב הצעירים אשר רבים מהם גודשים את אולמות הספורט בארץ.

במסגרת שיתוף הפעולה, תעניק מחזיקת הגביע לעמותת "אור ירוק" חופש פעולה מלא באולם הפחים ותאפשר לאנשי העמותה להעביר חומרי הסברה לקהל בכלל ולצעירים בפרט. כמו כן, "אור ירוק" תעביר סדנאות והדרכות לבני הנוער של האגודה ולקהל האוהדים.

הקבוצה תשחק עם לוגו של העמותה על מדיה ותפרסם אותה ואת מטרותיה בכל מדיה אפשרית, במטרה להעביר לכמה שיותר אנשים את המסר החשוב. 

איתן לנציאנו, דובר הפועל חולון, אמר ל-ONE בנושא: "אנו תקווה שתרומתנו הצנועה תתרום במשהו למניעת תאונות הדרכים בישראל".

שחקני הקבוצה ואוהדיה חתמו על אמנת בטיחות בדרכים בה הם נרתמים לקחת חלק פעיל במלחמה בתאונות הדרכים בישראל .            

משאית הפוכה (צילום אילוסטרציה). שיתוף פעולה מבורך (רויטרס)
משאית הפוכה (צילום אילוסטרציה). שיתוף פעולה מבורך (רויטרס)




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
ג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
נגןלאמין ימאל מספר את הספר שלו
יש לו את זה: לאמין ימאל מספר את הספר שלו
נגןהכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
הכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
נגןמדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י לפני מכבי
מדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י בברזיל
/* LAST / NEXT ROUNDs */