מערכת ONE
|
![אתר הספורט ONE](https://photo.one.co.il/Image/GG/7,1/1470337.webp?width=700)
אתר הספורט ONEמלבד משחקה של מכבי תל אביב מול מילאנו, המחזור ה-25 ביורוליג נמשך אמש (חמישי) עם ארבעה משחקים נוספים, כאשר במשחק המוקדם צסק”א מוסקבה הביסה את גלאטסראיי 69:85 וכבשה באופן זמני את הפסגה. פנרבחצ’ה נוצחה על ידי באסקוניה 79:74.
צסק”א מוסקבה (6:19) – גלאטסראיי (17:8) 69:85
שתי הקבוצות הגיעו למשחק כשכל אחת נמצאת בקצה האחר של הטבלה. המארחת חיפשה ניצחון רביעי שיעלה אותה למקום הראשון, עד למשחקה של ריאל מדריד שטרם שיחקה וזה בדיוק מה שהיא עשתה, כשבדרך הנחילה לטורקים הפסד שני בשלושת המשחקים האחרונים.
הרבע הראשון נפתח טוב מבחינת הטורקים, בסיומו הובילו 13:17 וקיוו להמשיך עם המומנטום. השינוי החל בתחילת הרבע השני, המארחת הצליחה להפוך את התוצאה ובמחצית הובילה כבר 29:46. השליטה של הרוסים נמשכה ובסיום הם רשמו ניצחון 69:85 בדרך לפסגה. בצסק”א ננדו דה קולו הוביל את רשימת הקלעים עם 22 נקודות.
פנרבחצ’ה (16:9) – באסקוניה (14:11) 79:74
המארחת הגיעה למשחק מהמקום הרביעי, כשהיא מחפשת ניצחון שלישי ברציפות. מנגד, הספרדים רצו להמשיך במומנטום עם ניצחון נוסף, אותו השיגו בזכות מחצית שנייה מעולה. המשחק החל בשליטה של הטורקים שעד לסיום המחצית הובילו 36:39. הרבע השלישי היה נראה אחרת, הספרדים התעוררו וסיימו אותו עם 24 נקודות לעומת 17 של המארחת. הרבע האחרון היה המותח במשחק, כאשר הספרדים התעוררו והפכו את התוצאה בדרך לניצחון גדול. שיין לארקין הצטיין אצל באסקוניה עם 19 נקודות.
ז’לגריס קובנה (10:14) – פנאתינייקוס (14:11) 58:64
הליטאים חיפשו ניצחון לאחר ההפסד במחזור הקודם לפנרבחצ’ה. מנגד, היוונים רצו להתאושש מההפסד לדרושפאקה של דייויד בלאט. הרבע הראשון היה כולו של האורחת כשהתוצאה בסיומו הייתה 9:17. היתרון נשמר גם במהלך הרבע השני כשבמחצית המארחת ירדה בפיגור 31:19. ברבע הרביעי השינוי הגיע כשז’לגריס הצליחה לצמק ולהפוך את התוצאה שנשמרה עד לסיום. ליאו ווסטרמן הצטיין אצל המארחת עם 14 נקודות.
ברצלונה (10:15) – אוניקס קאזאן (7:18) 62:70
הקטאלונים מחזיקים במאזנם ניצחון יחיד בששת המשחקים האחרונים והפעם ניצבו מול הרוסים שנמצאים בתחתית טבלת היורוליג. המשחק החל בצורה שקולה, כשהמארחת הובילה לכל אורך הרבע הראשון אותו סיימה ביתרון, 20:24. בתחילת הרבע השני הרוסים הצליחו לאזן את התוצאה, אך לקראת הסיום הספרדים חזרו להוביל, 34:36. ברבע השלישי הקטאלונים הצליחו לפתוח פער של 11 נקודות עד לסיום הרבע, 44:55. החלק האחרון במשחק היה שייך גם כן למארחת שסגרה את הסיפור וניצחה 62:70. תאורטית ברצלונה עדיין יכולה להעפיל לשמונה הגדולות. סטרטוס פרפרוגלו הוביל את קלעי הקטאלונים עם 13 נקודות.