מערכת ONE
|

אתר הספורט ONEמלבד הזוכות המאושרות, בכל טורניר יש מספר רגעי קאלט שילוו אותנו לנצח. סימונה זאזה, ש”רקד” בדרך לאחד הפנדלים המצחיקים ביותר אי פעם (או לפחות בעידן הרשתות החברתיות), הוא בהחלט אחד הזכורים מיורו 2016. חלוץ יובנטוס, שמאז הושאל לווסטהאם, היה רשום על ההדחה של נבחרת איטליה ברבע הגמר ובן לילה הפך לבדיחת רשת. הוא “זכה” לחיקויים ולהגיגים מכל עבר ועבר תקופה קשה מבחינה אישית, היום (שני) הוא סיפר עליה בראיון ל-Football italia.
“הפנדל הזה גרם לסבול המון”, סיפר זאזה על בעיטת העונשין הביזארית. “הייתי חושב על זה תמיד. היה לי קיץ ‘לא שמח’. אפילו עכשיו אני חושב על זה, למרות שלא כמו בימים ההם. אני לעולם לא אשכח את הדברים שקרו לאחר מכן, את הדמעות של כולם. יש דברים שיישארו עמוק בתוכי”.
זאזה שולח את הכדור מעל השער של נוייר (רויטרס)“אף אחד לא נתן לנו סיכוי לפני הטורניר והוכחנו לכל אירופה כמה אנחנו חזקים”, הוסיף חלוץ הפטישים על יכולתה של נבחרתו באליפות אירופה. “אף נבחרת לא רצתה לפגוש אותנו. ואז הגיע הפנדל שלי, ולא הייתי יכול לנקות אותו מראשי כמה חודשים אחר כך. הייתי במקום רע מאוד בחיים. ההורים שלי, בת הזוג והחברים דאגו לי מאוד”.