יום שלישי, 04.03.2025 שעה 09:05
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5717-5125הפועל ב"ש1
5427-5425מכבי ת"א2
4730-5325מכבי חיפה3
4533-4725בית"ר ירושלים4
4129-3925הפועל חיפה5
3635-3725מכבי נתניה6
3133-2625מכבי בני ריינה7
3137-2525עירוני ק"ש8
2735-3025הפועל ירושלים9
2635-1925עירוני טבריה10
2441-2125מכבי פ"ת11
2335-1925בני סכנין12
1947-3325מ.ס אשדוד13
1740-2025הפועל חדרה14

נתניה: בן דיין ומנשה צפויים לשחק מול הפועל פ"ת

השניים ינסו להתאמן עם הקבוצה לאחר שסבלו מפציעות. זאב חיימוביץ' עדיין בספק. שחקן בקבוצה: "נכון לעכשיו, נראה שאומברטו וג'ורג' בה ישוחררו"

|
בן-דיין. צפוי לחזור להרכב בשבת (עמית מצפה)
בן-דיין. צפוי לחזור להרכב בשבת (עמית מצפה)

מכבי נתניה מתחילה להתאושש ממכת הפציעות שתקפה אותה בשבוע שעבר. למרות שאף אחד משלושת הפצועים, דדי בן דיין, שלו מנשה וזאביק חיימוביץ' עדיין לא התאמן באופן מלא השבוע, נראה כי למאמן, לותר מתיאוס, צפויות חדשות טובות מכיוונם.

בעוד שחיימוביץ' עדיין סובל מכאבים והוא בספק למשחק מול הפועל פ"ת, שלו מנשה ככל הנראה ישוב להרכב ומצבו של דדי בן דיין משתפר. היום (שלישי) השלושה קיבלו טיפולים וערכו ריצה קצרה סביב המגרש, ומחר מנשה ובן דיין אמורים לנסות להתאמן עם הקבוצה.

הבוקר התכנסה הקבוצה באצטדיון הקופסא לאימון בן שעתיים תחת הדרכתו של מתיאוס. למרות שחלק מהשחקנים חשבו שמאמנם טס לחו"ל, מסתבר כי הוא ויתר על חופשת המולדת ונשאר בארץ, וכאמור העביר את אימון הבוקר.

לפני היציאה לכר הדשא החזיקו השחקנים את השאלונים שחילק להם מתיאוס. שחקנים בקבוצה התלוצצו על הדף שהוגש להם ואמרו על כך: "עכשיו עוד צריכים לתרגם לו את זה... בעיה".

הערב תערוך הקבוצה אימון נוסף באצטדיון הקופסא. למרות שמרבית שחקני הקבוצה מתלוננים על השעות המאוחרות של האימונים, משך האימונים ועל העובדה שלעיתים בימי שישי הם נשארים במגרש עד שעות הערב המאוחרות, מספר שחקנים דווקא מרוצים מכך ואחד מהם אמר על כך: "אם זה מה שישדרג אותנו ויגרום לנו להיות יותר טובים אני מוכן להתאמן גם ב-10 בלילה".

מתיאוס. הפתיע את השחקנים והגיע לאימון (תומר גבאי)
מתיאוס. הפתיע את השחקנים והגיע לאימון (תומר גבאי)

ככל שהזמן עד לחלון ההעברות בינואר חולף, במועדון מגבירים את החיפושים אחר שחקני חיזוק, במיוחד קשר וחלוץ. גם שחקני הקבוצה מאמינים שהסגל הקיים ישתנה בינואר, במיוחד בעמדות הזרים.

אחד השחקנים אמר היום ל- ONE: "נכון לעכשיו נראה שאומברטו וג'ורג' בה לא יישארו איתנו. מתיאוס נותן להם פחות קרדיט לאחרונה ככה שכנראה הם יחתכו. אבל בגדול, איתו אי אפשר לדעת. הוא יכול לשנות את דעתו".

חלוץ מכבי נתניה ג'ורג' בה. ישוחרר?
חלוץ מכבי נתניה ג'ורג' בה. ישוחרר?




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
ג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
נגןלאמין ימאל מספר את הספר שלו
יש לו את זה: לאמין ימאל מספר את הספר שלו
נגןהכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
הכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
נגןמדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י לפני מכבי
מדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י בברזיל
/* LAST / NEXT ROUNDs */