מחר בכנסת: יום הצדעה לנשים בצה"ל

רה"מ ויו"ר הכנסת ייקחו חלק באירוע המרכזי • הועדה לקידום מעמד האישה לא ידון בנושא בשל התנגדות ח"כ תומא סלימאן, יו"ר הועדה

בקרוב בסיירת מטכ"ל? לוחמות בצה"ל , אי.פי
בקרוב בסיירת מטכ"ל? לוחמות בצה"ל, צילום: אי.פי

ביוזמת ח"כ ענת ברקו (הליכוד) יתקיימו מחר בכנסת כמה אירועים לכבודן של הנשים בצה"ל ובכוחות הביטחון. האירוע המרכזי יתקיים באודיטוריום במעמד ראש הממשלה בנימין נתניהו, יו"ר הכנסת יולי אדלשטיין ונשיאת ביהמ"ש העליון מרים נאור.

במהלך האירוע יתקיים פאנל בהנחיית הכתבת הצבאית של רשת ב', כרמלה מנשה, עם שש לוחמות בנושא "שירות משמעותי בצה"ל ומערכות הביטחון". נוסף על כך, ועדת החוץ והביטחון תדון בנושא הערכה לתרומת הנשים בצה"ל ואילו ועדת החינוך, התרבות והספורט תדון בהכנת חיילות לשירות בצה"ל ובכוחות הביטחון. רק הוועדה לקידום מעמד האישה לא תדון בנושא, בשל התנגדותה של יו"ר הוועדה, ח"כ תומא סלימאן (הרשימה המשותפת).

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר