יום שלישי, 04.03.2025 שעה 20:09
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5717-5125הפועל ב"ש1
5427-5425מכבי ת"א2
4730-5325מכבי חיפה3
4533-4725בית"ר ירושלים4
4129-3925הפועל חיפה5
3635-3725מכבי נתניה6
3133-2625מכבי בני ריינה7
3137-2525עירוני ק"ש8
2735-3025הפועל ירושלים9
2635-1925עירוני טבריה10
2441-2125מכבי פ"ת11
2335-1925בני סכנין12
1947-3325מ.ס אשדוד13
1740-2025הפועל חדרה14

ברדה: אם הפועל תנצח את חיפה, האליפות פתוחה

החלוץ ששיחק בשתי הקבוצות, לא שוכח להתעדכן בכדורגל הישראלי. על עתידו בבלגיה: "אני לא יודע מה יהיה. יש הרבה דיבורים אבל שום דבר קונקרטי"

|
אליניב ברדה. מלך הבישולים (רויטרס)
אליניב ברדה. מלך הבישולים (רויטרס)

הליגה הבלגית נמצאת לקראת סוף הסיבוב הראשון (14 מחזורים שוחקו מתוך 17 סה"כ בסיבוב) וכבר עכשיו חלוץ גנק, ונבחרת ישראל, אליניב ברדה, אוחז בתואר חדש: מלך הבישולים של הליגה הבלגית.

אמש (שבת) ניצחה גנק את סרקל ברוז' 2:3 וברדה הוסיף לסטטיסטיקה האישית שלו עוד שני בישולים. בסה"כ לשף הישראלי יש כבר שמונה בישולים, שלושה כיבושים ועוד כיבוש אחד במסגרת הגביע הבלגי.

"היה ניצחון חשוב מאוד עבורנו", אמר ברדה ל-ONE, "אני שמח שניצחנו, זה קירב אותנו למעלה ואנחנו רק בפער של שתי נק' בלבד מהמוליכה קלאב ברוז' ואם הם לא ינצחו, המצב יישאר ככה וזה מאוד מתאים לתוכניות שלנו".

"אנחנו מקווים להמשיך לרוץ חזק, יש עוד שלושה משחקים עד לסיום הסיבוב הראשון שאת כולם אנחנו כמובן רוצים לסיים עם ניצחונות וזה לא יהיה קל".

היכולת המצוינת של ברדה כמובן לא נעלמת מעיניהן הבוחנות של סקאוטרים רבים שמגיעים בכל שבוע למגרשים, והתשובה לשאלה בדבר לאן פניו של החלוץ הישראלי בחלון העברות עדיין אינה ברורה.

"אני עוד לא יודע מה יהיה איתי, עוד שלושה שבועות אדע לאן פני. יש הרבה דיבורים אבל אין שום דבר קונקרטי כרגע. נכון להיום יש לי חוזה לעוד שנה וחצי במועדון וכפי שזה נראה עכשיו או שאחתום על חוזה ארוך טווח לשלוש שנים וחצי במועדון או שאצא לקבוצה אחרת".

אליניב ברדה. מרוצה בלגיה (רויטרס)
אליניב ברדה. מרוצה בלגיה (רויטרס)

"כרגע אני עוד לא יודע והאמת היא שאני גם לא ממש מתעסק עם זה. יש לי הרבה שיקולים שאני צריך לקחת בחשבון".

"יש לי כאן משפחה ואני צריך לקחת את ההחלטה הכי טובה מכל הבחינות וגם כמובן החלטה שתקדם אותי מבחינת הקריירה ומבחינה כלכלית".

ראשי המועדון הבלגי כבר הצהירו כי לא ימהרו לשחרר את ברדה אך מנגד אין הם מתכוונים לעמוד בדרכו ועל כן ניתן להבין כי במצב כלכלי מתאים למועדון יתאפשר מעברו של ברדה לקבוצה אחרת באירופה.

גילי ורמוט. ברדה שמח שהוא מצליח  (עדי בן ברון)
גילי ורמוט. ברדה שמח שהוא מצליח (עדי בן ברון)

בזמן שברדה מצטיין בליגה הבלגית הוא כמובן לא שוכח מהיכן הגיע ודואג להתעדכן כל הזמן במצב הליגה בישראל.

הוא כבר הספיק לראות את תקצירי המשחקים ואת כל השערים של האקסיות שלו הפועל ת"א ומכבי חיפה. "בקצב הזה, אם הפועל ת"א תנצח את מכבי חיפה במחזור הבא אז מאבק האליפות נפתח מבחינתם מחדש".

אליניב ברדה:
אליניב ברדה: "חסר לי לראות את בית"ר ומכבי ת"א בצמרת"

"הם נראים מצוין. ראיתי את כל השערים וגם את השער המדהים של ורמוט. אני שמח שהולך לו בארץ. חוץ מזה נראה שהסיבוב השני נפתח עם הרבה שערים. קצת חסר לי לראות את בית"ר ואת מכבי ת"א יותר בצמרת אבל מנגד נראה שמכבי חיפה ומכבי נתניה רציניות מאוד ואין לי ספק שהם ירוצו חזק מאוד כל העונה עד הסוף. יהיה מעניין אני בטוח".




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןמי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
מי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
נגןרונאלדיניו צילם דוגמנית בת 72 במקלחת?
האם רונאלדיניו צילם דוגמנית מתקלחת?
נגןג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
ג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
נגןלאמין ימאל מספר את הספר שלו
יש לו את זה: לאמין ימאל מספר את הספר שלו
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */