מערכת ONE
|

נבחרת ישראל על הפודיום (ההתאחדות הישראלית לסיף)
ההצלחה של סייפי נבחרת הקדטים באליפות אירופה בנוביסאד נמשכת. הערב (חמישי) חגגו החניכים של אוהד בלוה ודורון לויט מדליית כסף קבוצתית בתחרות הדקר עד גיל 18.
סטאס גאלפר, שזכה רק לפני יומיים במדליית הזהב בתחרות היחידים לדקר, חבר אל סער לייבא, יעקב פיזנברג וצבי בליצמן, ויחד סיימו הארבעה על הפודיום בסרביה.
הונגריה, האלופה המכהנת מאשתקד והדומיננטית בגילאים אלה, שמרה על התואר כשניצחה את ישראל 30:45 בגמר וקטעה מסע ניצחונות שהחל בבוקר עם 43:45 על אוסטריה, נמשך עם 34:45 על שבדיה, וניצחון יוקרתי על רוסיה בחצי הגמר, 36:45.
המאמן, אוהד בלוה, אמר בסיום יום התחרויות: "הזהב של גאלפר הפתיע אבל ציפינו למדליה קבוצתית והבחורים הוכיחו כי הם יכולים לעמוד בציפיות. הם קצת התרגשו בגמר. זהו דור שלישי של הישגים בגיל זה, ואני מרוצה מאוד מהגיוון, כשיש סייפים מכל רחבי הארץ".