חודש ינואר נמצא בפתח והקבוצות באירופה נמצאות בכוננות לקראת פתיחת מועד ההעברות, אנחנו ב-ONE נעקוב מקרוב על כל מה שקורה בשוק, ההעברות הרשמיות והשמועות החמות מרחבי הגלובוס.
רוצים להישאר מעודכנים? היכנסו למרכז העברות של ONE
העברות רשמיות
* נאפולי הודיעה על הארכת חוזהו של ז'ורז'יניו עד 2020. הקשר הנהדר שהגיע מוורונה נחשב לאחד מעמודי התווך של מאוריסיו סארי.
שמועות חמות
* פאריס סן ז'רמן מועניינת להאריך את חוזהו של מרקו וראטי. הקשר האיטלקי צפוי להישאר בעיר האורות עד 2021.
* בקיץ האחרון יובנטוס הגישה הצעה של 40 מיליון יורו על קשרה של בורוסיה דורטמונד, אילקאי גונדואן, ונדחתה. היום (חמישי) פורסם באיטליה שהגברת הזקנה לא מוותרת על הקשר המוכשר וצפויה לנסות לרכוש אותו כבר בחלון ההעברות הקרוב.
 |
גונדוגאן. יעבור לאיטליה? (רויטרס) |
|
|
* בורוסיה דורטמונד מוכנה למכור בינואר את נבן סבוטיץ'. באנגליה מדווחים שהבלם הסרבי, שממעט לקבל הזדמנויות תחת המאמן החדש תומאס טוכל, יעזוב את גרמניה כבר בשבועות הקרובים. ליברפול כבר הוזכרה כמעוניינת בשירותיו.
* בזמן שבמנצ'סטר יונייטד תוהים אודות מעמדו של לואיס ואן חאל, הם קיבלו רשות לנהל משא ומתן עם הקיצוני של פאריס סן ז'רמן, לוקאס מורה, כך על פי התקשורת האנגלית.
* שחקן נוסף אותו מעוניינים השדים האדומים לצרף כדי לחזק את חוליית ההתקפה החלשה שלהם הוא חלוצה של ניוקאסל, איוסה פרס. על פי הדיווחים, גם טוטנהאם הלונדונית מעוניינת בשירותיו של הארגנטינאי בן ה-22.
 |
גארי מדל בורח לג´רמיין לנס. מילאן עוקבת (רויטרס) |
|
|
* ג'רמין לנס, שלא זוכה לדקות רבות בסנדרלנד ומעוניין לעזוב את החתולים השחורים, נחשב לאחד המועמדים הבכירים של מילאן וסניסה מיכאלוביץ'.
* צ'לסי חושבת בענק לקראת חודש ינואר. הבלוז רוצים את ג'יימי ורדי ומוכנים לשלם עבורו סכום גבוה של 40 מיליון יורו. גם אנטואן גריזמן, שנמצא בכושר נהדר במדי אתלטיקו מדריד, הוא אחד השמות החמים ברשימה.
 |
ג´יימי ורדי. יעזור לבלוז לברוח מהתחתית? (רויטרס) |
|
|
* גם הצלע השנייה של התקפת לסטר נמצאת תחת מעקב צמוד. ריאד מחרז הנהדר זוכה להתעניינות מצד ארסנל. התותחנים מוכנים להציע עבורו 25 מיליון ליש"ט. גם השדים האדומים וטוטנהאם חושקות באלג'יראי.
* דנילו פריירה, שמרשים במדי פורטו, הוא השם הראשון ברשימה של ארסן ונגר לקראת ינואר כך מדווחים בפורטוגל.
 |
ג´ואל מאטיפ. קלופ דורש חיזוק (רויטרס) |
|
|
* ג'ואל מאטיפ, שסרב להאריך את חוזהו בשאלקה, עשוי להצטרף לליברפול כבר בחודש ינואר. הבלם/קשר מוערך על ידי יורגן קלופ.
* המייטי רדס ואברטון מחפשות שדרוג לעמדת השוער והן נאבקות על ידי סטיב מנדנדה, ששייך למארסיי ונכלל בסגל של נבחרת צרפת.
* קאלום צ'יימברס עשוי לעזוב את ארסנל במהלך חודש ינואר. סאות'המפטון הוזכרה כמועמדת הראשית לקלוט אותו בחודש ינואר.
* איש המריבה, דניס צ'רישב, מעוניין לעזוב את ריאל מדריד. ויאריאל, בה שיחק בעונה הקודמת כמושאל, מעוניינת לרכוש אותו לצמיתות.
 |
ריאד מחרז חוגג. ארסנל תשבור קופת חיסכון? (רויטרס) |
|
|
* בברצלונה חושבים על העמקת הרוטציה לקראת ינואר, לפרטים המלאים.
* דייגו פורלאן מתקרב ליעד הבא. אמריקה המקסיקנית עשויה לצרף את האורגוואי הוותיק בשבוע הקרוב.
* חרף מיעוט הדקות בסטוק סיטי, סטיב סידוול מעוניין לנצל את מועד ההעברות כדי לעזוב את הפוטרס.
* אשלי קול, ששוחרר מרומא ועדיין לא הודיע על פרישה, נמצא במגעים עם לוס אנג'לס גלאקסי.
 |
אשלי קול. עיר המלאכים מחכה לו (רויטרס) |
|
|