יום שלישי, 25.02.2025 שעה 00:21
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5614-4824הפועל ב"ש1
5125-5124מכבי ת"א2
4627-5024מכבי חיפה3
4232-4524בית"ר ירושלים4
3828-3724הפועל חיפה5
3535-3724מכבי נתניה6
3132-2624מכבי בני ריינה7
3037-2524עירוני ק"ש8
2635-3024הפועל ירושלים9
2439-2024מכבי פ"ת10
2333-1824בני סכנין11
2335-1824עירוני טבריה12
1847-3324מ.ס אשדוד13
1737-1824הפועל חדרה14

ההכרעה בנושא אבוחצירא עוברת לפיפ"א

ההתאחדות העולמית היא שתכריע אם השחקן יוכל לשחק בלאריסה. אבוחצירא: "לאריסה היא הקבוצה שלי ואני רוצה לשחק בה, היה לי ברור שיהיו קשיים"

|
אבוחצירא. פיפ
אבוחצירא. פיפ"א תחליט (שי לוי)

האם סאגת שמעון אבוחצירא והמעבר שלו לשורותיה של לאריסה היוונית עומדת על סף פיתרון? ככל הנראה הפועל פתח תקוה, אשר טוענת כי היא מחזיקה בחוזה לעונה הבאה עם החלוץ, לא מתרצה ונראה כי הפתרון בעניין יוכרע על ידי פיפ"א והועדה למעמד השחקן.

נציגו של החלוץ, עו"ד יוסי גאייר אישר את הידיעה ואמר ל-ONE: "אני מניח שבחודש הקרוב פיפ"א תקבל את ההחלטה שבגינה יוכל שמעון לשחק ביוון, מכיוון שהתקנון של ההתאחדות לכדורגל קובע שחוזה שלא אושר הינו חוזה שאינו בר תוקף".

כזכור, כפי שפורסם לראשונה ב-ONE חתם החלוץ הישראלי הצעיר בלאריסה היוונית ומנגד טוענת הפועל פתח תקוה כי לפני שנתיים חתם על חוזה אצלה לשלוש עונות, דבר האומר שעונתו השלישית של אבוחצירא בפתח תקוה אמורה להיות העונה הבאה.

מצידו של אבוחצירא המיוצג על ידי עו"ד גאייר נמסר כי אין חוזה בין הצדדים, מכיוון שחוזה זה לא הופקד בבקרה התקציבית של ההתאחדות לכדורגל. מכיוון שלאבוחצירא עוד לא מלאו 23 שנים הוא מחויב על פי התקנון של פיפ"א להעביר לקבוצתו האחרונה הפועל פתח תקוה סכום הנע בין 180-240 אלף יורו וסכום זה אמור להתקבל מידיה של לאריסה עמה חתם השחקן.

כפי שנודע ל-ONE בשורותיה של הקבוצה היוונית מודעים לסכום זה וכמובן שמוכנים לשלמו לפי התקנון.

שמעון אבוחצירא השוהה בימים אלו בגרמניה במסגרת מחנה אימונים של הקבוצה היוונית אמר ל-ONE: "אני לא מתעסק במה שלא קשור לכדורגל, אני מתרכז בלעשות את העבודה שלי על כר הדשא. היה לי ברור שיהיו קשיים ושבסופו של דבר זה יגיע לבירור בפיפ"א. לקחתי עו"ד כדי שיטפל בכל הפרשה הזו, הוא יודע היטב את העבודה וביקשתי ממנו שלא ישתף אותי יותר מידי בפרטים כדי שלי יהיה ראש שקט לכדורגל נטו, אני סומך עליו ויודע שהוא יעשה הכל, כדי שאני יוכל לשחק כאן בלאריסה זאת הקבוצה שלי וזה מה שאני רוצה". 

אבוחצירא (אמיר לוי)
אבוחצירא. "אני מניח שלא אשחק במסגרת האירופית" (אמיר לוי)

בתוך כך, לאריסה אמורה להגיש עד מחר (שישי) את רישום השחקנים שלה לליגה האירופית ונראה כי למרות שיש לקבוצה אפשרות לערוך שינויים במצבת השחקנים עד יום לפני המשחק הראשון שיערך ביום חמישי הבא, נראה כי בכל זאת אבוחצירא ימצא עצמו מחוץ לסגל הקבוצה בליגה האירופית.

אבוחצירא התייחס לעבודה זו ואמר ל-ONE: "כרגע איך שהדברים נראים, אני מניח שלא אשתתף באירופה, למרות שהבנתי שיש עוד סיכוי ואפשרות שבכל זאת ביום לפני המשחק ירשמו אותי, בינתיים אני מקווה לטוב, אני בטוח שדברים יסתדרו".

אבוחצירא. (צילום: האתר הרשמי של לאריסה)
אבוחצירא. "מניח שלא אשתתף באירופה" (צילום: האתר הרשמי של לאריסה)
            




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןרונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
רונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
נגןמסצ'ראנו: ליאו מסי הוא כמו ילד על המגרש
מסצ'ראנו: "ליאו מסי הוא כמו ילד במגרש"
נגןפשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
פשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
נגןעוד לא בן 8: קבלו את הביצועים של סירו מסי
עוד לא בן 8: אלו הביצועים של סירו מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */