גל ברקן
|

שחקני הפועל כפ"ס עם המאמן פליקס נעים (נעם מורנו)
הפועל כפר סבא המריאה לפנות בוקר (שני) למחנה אימונים בן שבוע ימים בפולין, לקראת עונת 2015/16 בליגת העל. הירוקים של פליקס נעים ינחתו בוורשה ומשם ימשיכו למתחם שנמצא מרחק שעה וחצי נסיעה מהעיר.
העולה החדשה תקיים במהלך המחנה שני משחקי אימון - הראשון מול בני סכנין ביום חמישי, השני מול פולוניה ורשה מהליגה השלישית בפולין ביום שבת. אחרי צמד ההפסדים במשחקי האימון בישראל למכבי נתניה ולהפועל חיפה, מקווה כפ"ס לרשום ניצחון שייתן לה קצת טעם מתוק לקראת המשך ההכנות לעונה שבפתח.
הקשר היווני יאניס פאפאדופולוס ערך אימון ראשון עם הקבוצה בישראל והמריא עם חבריו החדשים לפולין. גם השוער בן רהב שחתם רק יממה קודם לכן המריא ברגע האחרון, בעוד שהרכש הקונגולזי מאוויס צ'יבוטה יצטרף לקבוצה ישירות בפולין אחרי שישוב מחופשה פרטית. החלוץ רן יצחק החלים לגמרי מהפציעה בכף רגלו ושב לאימונים מלאים עם הקבוצה.
 |
יאניס פאפדופולוס. ערך אימון ראשון עם כפ"ס והמריא (יניב גונן) |
|
|
במועדון הביעו שביעות רצון גדולה מרצף ההחתמות שביצעו בשבוע האחרון, אך הצהירו כי לא כאן תם מסע הרכש: "אנו רק בתחילת הדרך וכיף לראות שדברים זזים. נצטרך להחתים לפחות עוד קשר למרכז השדה ושחקני כנף, כך שהעבודה ממש לא הסתיימה".
בתוך כך, ישראל זגורי ושלומי אזולאי מהפועל תל אביב, בעניינם כבר גיששה כפ"ס, לא יגיעו לקבוצה בשל העלויות הגבוהות של שכרם. מירקו אורמוש הביע נכונות להצטרף לירוקים, אך נכון לשלב זה ארבעה שחקנים זרים אחרים ייבחנו במחנה האימון, כך שרק אם נעים לא יתרשם מביצועיהם או לא יגיע עמם להבנות, יפנו בקבוצה לאופציית אורמוש או לאופציות אחרות.
 |
רן יצחק ואלירן סיימון חוגגים. השניים כשירים למחנה (איתי כהן) |
|
|
רגע לפני ההמראה, אמר הבלם/מגן עמיר נוסבאום ל-ONE: "כיף גדול לשוב לליגת העל, זו שאיפה של כל שחקן. מקווה לעשות עונה טובה ביחד עם הקבוצה ולבסס את מקומה של כפר סבא בליגה הראשונה".
המטרות במחנה: "הקבוצה עוד לא התגבשה והיא נבנית תוך כדי תנועה, ככה שאני מאמין שהמחנה יעזור לנו להתגבש ולהכיר אחד את השני טוב יותר. לגבי הסיכויים והמטרות שלנו, צריך לחכות קצת. ברור לכולם שזה לא יהיה פשוט, אבל עם לכידות קבוצתית ומחוייבות אישית נוכל לעמוד בכל מטרה. בסך הכל יש כאן לא מעט שחקנים חדשים, כך שבמחנה ננסה להבין עוד יותר את דרישות המאמן ולהיות קבוצה חזקה ומגובשת".
 |
נוסבאום: "עם לכידות ומחויבות נוכל לעמוד בכל מטרה" (נעם מורנו) |
|
|